CÉGISMERTETŐ

Az ICACO SYSTEM Kft. professzionális szolgáltatásokat biztosít a számítástechnika és a telekommunikáció területén. Cégünk fő profilja informatikai rendszerek felügyelete és üzemeltetése, melyet megalakulásunk óta - immár közel 20 éve - ügyfeleink megelégedésére végzünk. Szakértő munkatársaink kiemelkedő műszaki tapasztalattal rendelkeznek a telekommunikáció, informatika és kereskedelem területén.
Hazai és nemzetközi ügyfeleink számára biztosítjuk rendszereiket kiszolgáló tűzfalak, hálózatok és szerverek folyamatos és biztonságos működését - legtöbbször szinte láthatatlanul, a háttérben. Szolgáltatásaink során a felügyelt rendszerek változásait folyamatosan elemezzük és felkészítjük azokat az esetleges veszélyek elhárítására, így biztosítva az üzletmenet folytonosságát.
Szolgáltatásaink minőségének biztosítására ISO 9001/27001 szabványok szerint auditált minőségbiztosítási rendszert üzemeltetünk. Kialakított követelményrendszerünk megvalósulását folyamatosan ellenőrizzük, tudásunkat bővítjük, hogy megfeleljünk ügyfeleink felénk támasztott elvárásainak. Az informatikai technológia fejlődésének követése, a naponta megjelenő és fenyegetést jelentő események elhárítására szolgáló technikai módosítások végrehajtása és adminisztrációja komoly feladat, aminek csak egy jól felkészült csapat képes megfelelni.
Lehetőségeink szerint az informatika legmodernebb eszközeit használjuk, hogy megfeleljünk napjaink egyre növekvő műszaki kihívásainak. Kommunikációs és monitoring rendszereinkbe a nap huszonnégy órájában automatikusan, szisztematizált módon kerülnek a legfrissebb műszaki és biztonságtechnikai információk. Folyamatos technikai fejlesztéseket hajtunk végre az áramellátó rendszerektől kezdve egészen az internetes kapcsolatok védelméig.
Kiemelkedő szolgáltatásainkat igényes partnerkörünk el is várja tőlünk és úgy érezzük, mindent megteszünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk.
Reméljük, hogy a jövőben Önök is igénybe veszik szolgáltatásainkat!
20years